Godt nytt friluftsår!

Et herlig år er forbi, og et nytt friluftsår er så vidt sparket i gang. 2009 ble et år vi fikk opplevd teltlivet i all slags vær, vi regnet nesten bort i Jotunheimen, hadde mange fantastiske turer i Finnemarka og midt på sommeren startet vi denne turbloggen.

Det er gøy å blogge og få kommentarer og tips fra andre som også liker å være ute. Dessuten er det fint å ha bloggen for å gjenoppleve turer vi har hatt og mimre litt. Særlig nå som gradestokken kryper ned mot tjue blå og vi lengter etter våren.

I år har vi mye å glede oss til. I år skal vi mer på tur enn i fjor og bli bedre kjent i Finnemarka. Vi skal til Jotunheimen en uke, slik tradisjonen er i slutten av august. Vi skal fiske og bade i skogsvann, traske rundt i marka med sekk på ryggen, telte på vakre plasser, padle, snakke med trivelige folk, gå på ski og truger, jakte etter tiur og skogsfugl, tenne bål og skape gode minner. Så inn i granskauen deilig det skal bli!

Vi ønsker alle et opplevelsesrikt friluftsår!

 

6 juni

Reklamer

En tanke om “Godt nytt friluftsår!

  1. Vi er i mimre- og planleggingsårstiden. Takk for herlige tilbakeblikk, godt understøttet av flotte bilder på denne bloggen, som del av nødhjelpen fram mot neste sessong. Slike blogger, kombinert med å fylle opp flueboksene, impregnering av tørrfluer, reprisegjensyn med fluefiskefilmer og ettersjekk av utstyr, er en god trøst mens snøen fortsetter å lave ned og isen dekker elver og vann.
    Rino

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s