Årets første telttur

Linn Kristin: Vi var langt fra de eneste som benyttet oss av det nydelige vinterværet lørdag. Ved Eiksetra myldret det av glade og aktive barnefamilier, og nyoppkjørte skispor fristet mange ut i løypene. Andreas og jeg valgte truger og oppakning til en vinternatt i friluft.

Du trenger ikke å gå langt for å få gode friluftsopplevelser. Lørdag trasket vi den korte turen inn til Vrangen, og slo leir et stykke unna skiløypene. Før mørket kom sanket vi tørre kvister og tente bål.

I fjor sov vi en del under åpen himmel vinterstid. Denne gang valgte vi telt, for å sikre at vinternattdebutanten Frøken skulle holde seg rolig og varm gjennom natten.

Vi prøvde fiskelykken på isen søndag, men det var ingen ørret som ville bli dagens lunsj. Gode pilketips mottas gjerne!

Jeg anbefaler å ta en overnattingstur i marka nå i februar. Nå er dagene merkbart lengre også, så du rekker å få litt ut av dagen. Nedenfor ser du noen bilder fra vår tur sist helg.

God tur! 🙂

 

bilde2

bilde3

bilde4    bilde14bilde6bilde7bilde8bilde10bilde12bilde13bilde15bilde16bilde17

7 tanker om “Årets første telttur

 1. Det ser riktig så koselig ut. Så flott at dere tar turer og får mange koselige opplevelser, alle tre. Frøken ser jo ut til å trives godt. Klem.

 2. Som alltid – meget fin start på dagen å lese om turene deres!
  Skulle vært 30 år yngre…

  • Takk for kjempefin tilbakemelding, onkel Eivind! Koselig at du leser bloggen vår. Teltlivet har for øvrig ingen øvre aldersgrense:)

   – Linn Kristin

 3. Så nydelige bilder , ser at Frøken koser seg 🙂 Det nærmer seg tiur og orrhaneleiker nå 🙂 verdens flotteste lyder. Regner med at det blir noen fine overnattinger i skogen på dere da 🙂 klem .

 4. Vilken fin blogg med härliga turer och bilder. Vintercamping är nästan det bästa som finns! Hoppas ni kommer att blogga mer. 🙂
  /Annika (ursäkta svenskan)

  • Tusen takk for fin tilbakemelding, Myrhammar! Det har vært lite blogging i år, men heldigvis mange flotte turer. Det blir forhåpentligvis litt flere blogginnlegg framover nå. Ha en nydelig førjulstid ute på tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s